Üzüm

Şərabçılığın təkamülü yeni becərmə üsullarının yaradılmasını, yeni beynəlxalq sortların tətbiqi (çox vaxt quraqlığa daha həssas), yeni anaçların istifadəsi (kök sisteminin daha səthi inkişafı ilə) və daha yaxın əkinlərin quraşdırılması ilə təmsil olunur. tərtibatlar.

Bundan əlavə, iqlim dəyişikliyinin əsas təsirləri arasında ildən-ilə biz ilin müəyyən vaxtlarında yay temperaturunda artım və yağıntıların konsentrasiyasını müşahidə edirik.

Bu təkamüllərin hər ikisi getdikcə “qıt” su ehtiyatına çıxış üçün bitkilər arasında rəqabətin artmasına səbəb olmuşdur.

Ona görə də müasir şərabçılıqda damcı suvarma xüsusilə vacib istehsal elementidir ki, ondan təkcə fəsillərin əlverişsiz təsirləri ilə bağlı riskləri aradan qaldırmaq üçün deyil, hər şeydən əvvəl onun keyfiyyətini yaxşılaşdırmaqla istehsala nəzarət etmək üçün istifadə edilə bilər.

SƏNƏDLƏR: 

Üzüm bağlarının suvarılması (BAXMAQ ÜÇÜN KLİK EDİN)

Üzüm

No products available yet

Stay tuned! More products will be shown here as they are added.